Кадър: БНТИскаме незабавно оставката на вътрешния министър. Причините са няколко, но

...
Кадър: БНТИскаме незабавно оставката на вътрешния министър. Причините са няколко, но
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев, Да, България: Искаме незабавно оставката на вътрешния министър

Кадър: Българска национална телевизия

" Искаме незабавно  оставка та на вътрешния министър. Причините са няколко, само че най-главната е бруталният побой над момчетата от митинга в петъчната вечер. "

Това съобщи в " Още от деня " по БНТ  Ивайло Мирчев , член на изпълнителния съвет на " Да, България ", написа dunavmost.com.

Все още не се знае кои са причинителите служители на реда, което е невиждано. Никой не е поел отговорност. Издирват кои са униформените, пребили момчетата. Това единствено по себе си е неуместно, защото там има камери, ясно е кои служители на реда са били на това място, разяснява Мирчев. Втората причина за исканата  оставка  е случилото се в  Росенец .

" В Бургас Ахмед Доган и Делян Пеевски си имат полиция, прокуратура и разследване. Никой не ни уведоми, че се възнамерява мероприятие " жив щит пред Ахмед Доган ". Очевидно полицията играеше с Ахмед Доган, макар че имахме проведен легален митинг ", допълни  Ивайло Мирчев . Той описа, че макар уверенията, че, с изключение на техния митинг, друго събитие не е планувано, по пътя за  Росенец  с Христо Иванов са изпреварили над 50 рейса с хора, които след това са се появили на плажа. " Ние, които имахме законно събитие, не бяхме допускани. Допускани бяха хората от рейсовете ".

Третата причина за желаната от " Да, България "   оставка  на вътрешния министър е историята с " Осемте джуджета ", в които се оказва, че полицията играе със спецпрокуратурата и краде бизнеси. Това от своя страна въздейства доста съществено на капиталовия климат в България, означи Мирчев, като акцентира, че би трябвало да стартира следствие.

Ивайло Мирчев  се върна на темата  Росенец  и изясни, че община Бургас е подарила общински път на Ахмед Доган през април. " Тогава ние започнахме да преглеждаме доста детайлно документите и преди към месец с наш общински консултант отидохме до бариерата и опитахме да влезем. Не ни позволиха - още веднъж НСО, още веднъж охранители. След това започнахме да обследваме всеки един терен там и установихме, че Доган си е присвоил целия нос Чукалята в Бургас ", означи той.

Направени са фотоси и са разговаряли с локални, които са им споделили, че от дълго време не вървят на плаж в региона поради загражденията и охранителите. След като са траяли изследванията на обстановката там и са разбрали за нарушаванията, позволени в  Росенец , от " Да, България " са подхванали акцията с българския байрак и лодката, която, по думите му, е била алегорична. Последвалите дейности от страна на НСО са били шокиращи.

Ивайло Мирчев  разказа и по какъв начин се е стигнало до общото пеене на химна от страна на поддръжниците на " Да, България " и хората, пристигнали да поддържат Ахмед Доган по време на плажуването в събота на  Росенец . Според него и двете групи са били миролюбиви.

По отношение на митинга в София, Мирчев беше безапелационен, че има доста насъбран яд у хората от много време. " Мисля, че е извънредно време това  държавно управление  да подаде  оставка ", акцентира той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР